Ροδόπη: Οι βροχές του Ιουνίου “φρέναραν” την κίνηση στη παραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε η λειτουργία των αναψυκτηρίων για τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους εκατοντάδες εργαζόμενους σε επιχειρήσεις στα παράλια του Φαναρίου και της Αρωγής.

Ροδόπη: Οι βροχές του Ιουνίου “φρέναραν” την κίνηση στη παραλιακή ζώνη Φαναρίου – ΑρωγήςΈξι ήδη σε λειτουργία και μια ακόμη σε προετοιμασία παρατηρούν οι εργαζόμενοι σε αυτές τον Ιούνιο, με τις βροχές των τελευταίων ημερών, να ανακόπτει το δυναμικό τους ξεκίνημα. «Δεν είναι αρκετές θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλες για να εξυπηρετηθεί ο όγκος των τουριστών» λένε οι γνώστες που βλέπουν ιδιαίτερα τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή να προσέρχονται χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη Θράκη, αλλά και από γειτονικές χώρες.

«Βρήκαμε την παραλία φροντισμένη από το δήμο Κομοτηνής, έτοιμη για να μπορέσουμε να στήσουμε τη λειτουργία» δηλώνουν οι ίδιοι και αποτιμώντας τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας κάνουν λόγω για κίνηση «όχι ικανοποιητική λόγω του βροχερού καιρού», αλλά «καλύτερη σε σχέση με πέρσι» λένε και σημειώνουν «Είναι πάρα πολλές χιλιάδες ο κόσμος που έρχεται».

Ροδόπη: Οι βροχές του Ιουνίου “φρέναραν” την κίνηση στη παραλιακή ζώνη Φαναρίου – ΑρωγήςΗ προσέλευση λουόμενων δεν γίνεται μόνο από τη Ροδόπη, αλλά και από γειτονικούς Νομούς, όπως επίσης, τα Σαββατοκύριακα και από Βουλγαρία και Ρουμανία . Πρόκειται για περισσότερο νέους σε ηλικία, λόγω και της παρουσίας ακόμη των φοιτητών και των φοιτητριών  του ΔΠΘ σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Η έλλειψη τουαλετών εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις χημικές τουαλέτες να δίνουν μια «πρόχειρη λύση», όπως σημειώνουν οι ασχολούμενοι στην περιοχή, αλλά και οι ίδιοι οι λουόμενοι. Κύριο αίτημα η  κάλυψη αυτής της ανάγκης, αίτημα που έχει τεθεί προς τη Δημοτική Αρχή σε συνάντηση που είχαν με το δήμαρχο.

Ροδόπη: Οι βροχές του Ιουνίου “φρέναραν” την κίνηση στη παραλιακή ζώνη Φαναρίου – ΑρωγήςΜάλιστα κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε η δέσμευση ότι με την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού θα λυθεί το θέμα. Ευχή όλων, ιδιοκτητών και εργαζομένων, να κυλήσει καλύτερα ο επόμενος μήνας, καθώς σε διάστημα τριών μηνών συν αυτός του Σεπτεμβρίου, αν είναι γλυκύς, θα κριθεί το εισόδημα μιας χρονιάς για πολλές οικογένειες, που ζουν από τη λειτουργία των αναψυκτηρίων στην παραλιακή ζώνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος