Ροδόπη: Οι άνθρωποι πλυντήρια της Κομοτηνής σε δράση

Ώρα τέσσερις το πρωί. Το ένα από τα δύο πλυντήρια με πιεστικό που διαθέτει ο δήμος Κομοτηνής είναι ήδη έτοιμο να αναλάβει δράση στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Οδηγός και χειριστής σε δράση, από την περιοχή του δημαρχείου, στην Ορφέως, στη Δημοκρίτου, στην Ηροδότου και ύστερα στην οδό Καβάφης.

Δέκα αυτής της έκτασης γειτονιές-περιοχές εντός πόλης, περισσότεροι από 1.800 κάδοι απορριμμάτων περιμένουν το πέρασμά τους.

«Συν αυτοί στους οικισμούς», λένε στο ertnews.gr και παίρνοντας μια πρώτη ανάσα βρίσκουν το χρόνο να σημειώσουν την ανάγκη στήριξης της υπηρεσίας με επιπλέον προσωπικό. «Δυστυχώς δεν έχουμε τόσο καθαρούς κάδους, όσο και εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε», παραδέχονται και μιλούν για έναν οδηγό και δύο εργάτες που κινούν πότε το ένα όχημα χωρητικότητας νερού δυόμιση κυβικών μέτρων και πότε το άλλο τεσσάρων.

Η κάθε μια από τις περιοχές στις οποίες έχουν “διαιρέσει” την Κομοτηνή έχει τουλάχιστον διακόσιους κάδους. Έτσι, μέχρι να καθαριστούν και να απολυμανθούν όλοι στην πόλη και όλοι στους οικισμούς σίγουρα θα περάσει και μήνας για να πλυθούν ξανά.
Με τις νέες οκτάμηνες προσλήψεις προ των πυλών ο Βαγγέλης Λιάντζουρας και ο  Αλέξανδρος Σουλιόπουλος, τα δύο μέλη του συνεργείου που συναντήσαμε, ολοκληρώνουν το διάλειμμα τους με την ίδια έκκληση για ενίσχυση της υπηρεσίας.

Σήμερα στην αγορά, αύριο στην περιοχή από ΔΗΠΕΘΕ μέχρι και Νέα Μοσυνούπολη, μεθαύριο στην περιοχή: Λεωφόρων Ηρώων – Κατσαντώνη και Ταταούλων και πάει λέγοντας. Όσο οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, οι άνθρωποι- πλυντήρια της Κομοτηνής σε δράση εντός και εκτός πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος