Ροδόπη: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών στην απεργία της 16ης Ιουνίου

Στην απεργιακή συγκέντρωση της 16ης Ιουνίου στις 12:30 στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής θα συμμετέχει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”.

“Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο: Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί! Ο «φρέσκος αέρας», η ελπίδα για τους εργαζόμενους βρίσκεται στον δικό τους αγώνα. Όχι στα παζάρια για τα δήθεν «θετικά σημεία» του νομοσχεδίου και για τους «όρους» του Μεσαίωνα”, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου.

Παράλληλα σημειώνεται ότι: “Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα για να δυναμώσουμε το απεργιακό ποτάμι!”.

“Η κυβέρνηση φέρνει το ν/σχ – τερατούργημα στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει τη Τετάρτη 16/6! Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!”, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση του Συλλόγου και επισημαίνεται ότι: “Το Δ.Σ. της ΔΟΕ αποφάσισε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 16 Ιουνίου με απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα καλεί την ΑΔΕΔΥ και όλες τις Ομοσπονδίες σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις”.

Διαβάστε εδώ:Απεργία 16 Ιουνίου Απόφαση Συλλόγου (1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος