Ροδόπη: Ο Ιλχάν Αχμέτ για την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

“Υποδεχθήκαμε στη Θράκη και την Κομοτηνή τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, που έδωσε με την ομιλία του το περίγραμμα μιας ευρωπαϊκής, δημοκρατικής, ανεκτικής και πολυπολιτισμικής Θράκης, ανοιχτής και δεκτικής σε όλους τους πολίτες της που συνθέτουν το πολύμορφο μωσαϊκό της” αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του κ. Μαργαρίτη Σχοινά ο βουλευτής Ροδόπης του ΚινΑλ. κος Ιλχάν Αχμέτ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην Κομοτηνή, αλλά και για την ευκαιρία συζήτησης που είχε μαζί του.

Ροδόπη: Ο Ιλχάν Αχμέτ για την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Αυτόν τον πλούτο θέλουμε να τον κρατήσουμε ζωντανό, πέρα και έξω από εθνικισμούς και μισαλλόδοξες δοξασίες που ναρκοθετούν τις αξίες της Ισονομίας και Ισοπολιτείας και το δημοκρατικό υπόβαθρο στο οποίο έχουν οικοδομοθεί” τονίζει ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚινΑλ κος Ιλχάν Αχμέτ. Παράλληλα, σημειώνει ότι: ” Γι’ αυτό η παρουσία του Μαργαρίτη Σχοινά στην Κομοτηνή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναπροσεγγίσουμε μέσα από τις ευρωπαϊκές αξίες την δυναμική των δικαιωμάτων, που δεν οφείλει κανείς μας να αγνοεί και να απεμπολεί σε μια ξεχωριστή περιοχή της Ευρώπης, όπως είναι η Θράκη.”

Όπως τονίζει ο κος Ιλχάν Αχμέτ “Είχα, όμως, και την ευκαιρία να δω ξανά από κοντά ένα πραγματικό φίλο που είχα επισκεφθεί στις Βρυξέλλες πριν από τρία χρόνια, όντας ο πρώτος Θρακιώτης πολιτικός που έθεσε στην έδρα της Ε.Ε. τα ζωτικά αναπτυξιακά θέματα του τόπου μας. Καρπός εκείνης της συνάντησης και συνεργασίας ήταν η κατοπινή πρόσκληση στην Κομοτηνή του διευθυντή Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Τάσου Χανιώτη, που μίλησε για τη νέα ΚΑΠ και τις προοπτικές για τα προϊόντα της περιοχής μας”.

Και καταλήγει λέγοντας: “Ανανεώσαμε το ραντεβού μας στις Βρυξέλλες το φθινόπωρο σε ομαλές, ελπίζουμε όλοι, συνθήκες αυτή την φορά, κρατώντας την αισιόδοξη προοπτική η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να γίνει μοχλός και ατμομηχανή ανάπτυξης και να ξεφύγει από το σημερινό τέλμα που οδηγεί στην φυγή και την μετανάστευση χιλιάδες συμπολίτες μας.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος