Ροδόπη: Νέα σύλληψη διακινητών μετά από καταδίωξη

Μια ακόμη περίπτωση εντοπισμού, καταδίωξης και σύλληψης διακινητών σημειώθηκε στη Ροδόπη. Σύμφωνα με σημερινή (26-10-2021) ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης χθες το πρωί σημειώθηκε η σύλληψη δύο γυναικών και ενός άνδρα γιατί μετέφεραν οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και τον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους τρεις ημεδαπούς δράστες (δύο γυναίκες και έναν άνδρα), διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί και των δύο οχημάτων αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα στάσης των αστυνομικών στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, ενώ στο ύψος του οικισμού Ιάσμου τελικά τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οι δύο οδηγοί μαζί με τη συνοδηγό – συνεργό τους συνελήφθησαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος