Ροδόπη: Μικρή Αθήνα η Κομοτηνή δηλώνουν οι επαγγελματίες οδηγοί λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης

«Περίπλοκη για οδήγηση» χαρακτηρίζουν την πόλη της Κομοτηνής οι επαγγελματίες που κρατούν τιμόνι. Δύο κεντρικές αρτηρίες, όπως λένε, εξυπηρετούν όλες τις μετα-κινήσείς τους. Παράλληλα, μιλώντας σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο www.ertnews.gr, σημειώνουν ότι ήδη κυκλοφορούν πάρα πολλά αυτοκίνητα.

Η έλλειψη πολλών χώρων στάθμευσης δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις δικές τους μετακινήσεις, καθώς παρατηρούν τους κατοίκους της πόλης, αλλά και των γύρω οικισμών που κατεβαίνουν στην πόλη «να αναζητούν χώρο να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους γυρίζοντας ξανά και ξανά από τα ίδια σημεία», επιφορτίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους δρόμους. Σύνηθες σκηνικό επίσης «τα διπλό-παρκαρίσματα» στους δρόμους της Κομοτηνής, «ακόμη και στα πεζοδρόμια», όπως λένε.

Ας αφήνουν τα αυτοκίνητα 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρατούν τιμόνι επαγγελματικά και κινούνται καθημερινά οκτώ, δέκα και δώδεκα ώρες στο δρόμο που απευθύνουν παράκληση να: «Μην βγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους», όταν δεν είναι απαραίτητο, όπως λένε, καθώς οι μικρές αποστάσεις ενδείκνυνται για περπάτημα, ομοίως και οι καλές καιρικές συνθήκες, που συντροφεύουν την καθημερινότητά τους τον περισσότερο καιρό.

Τέλος, δεν παραλείπουν να προσθέσουν ότι ιδιαίτερα τις ημέρες της προ-εορταστικής περιόδου η οδήγηση στην Κομοτηνή εκτός από «περίπλοκη» γίνεται οδήγηση για «γερά νεύρα», καθώς, όπως σημειώνουν, «άπαντες, κάτοικοι εντός και εκτός Κομοτηνής, κινούνται με το αυτοκίνητό τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος