Ροδόπη: Με τη βοήθεια του στρατού οι εργασίες για το άνοιγμα της Νυμφαίας

Προχωρούν με εντατικό ρυθμό οι εργασίες με τη βοήθεια ανδρών και μηχανημάτων του στρατού, για το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία Ροδόπης, μετά και την ενεργοποίηση και των Επιμελητηρίων που διέθεσαν ένα οικίσκο, χημικές τουαλέτες και γραφεία.

Ροδόπη: Με τη βοήθεια του στρατού οι εργασίες για το άνοιγμα της ΝυμφαίαςΗ Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης, ενώ στο σημείο θα τοποθετηθούν σκίαστρα, θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, θα γίνει διαγράμμιση και εγκατάσταση χημικών τουαλετών.

Όλα από τον Ελληνικό Στρατό, προκειμένου πολύ πιο γρήγορα να ολοκληρωθούν και να ανοίξει το συνοριακό σημείο που αποτελεί το “φιλί της ζωής” για τον τουρισμό στην περιοχή.
Στόχος όλων είναι να ανοίξει η Νυμφαία μέσα στις επόμενες μέρες.

Ροδόπη: Με τη βοήθεια του στρατού οι εργασίες για το άνοιγμα της ΝυμφαίαςΠέρα όμως από αυτές τις πρόσκαιρες λύσεις παραμένει επιτακτικό το αίτημα των φορέων του τόπου για κατασκευή νέου κτιρίου για τελωνείο, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, άξιο του αριθμού των διελεύσεων που αγγίζει τα δυο εκατομμύρια αυτοκίνητα ετησίως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος