Ροδόπη: Κοινωνικό παντοπωλείο στο Δήμο Ιάσμου

Μια νέα κοινωνική δομή έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες του Δήμου Ιάσμου, με σκοπό να ενισχύσει τις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Πρόκειται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η πρόταση δημιουργίας του οποίου θα κατατεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο από το δήμαρχο, Οντέρ Μουμίν.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση του Δήμου πολύ κοντά στη δημιουργία και λειτουργία του δικού του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρίσκεται ο Δήμος Ιάσμου. Ήδη ο δήμαρχος, Οντέρ Μουμίν, έχει αποστείλει σχετική εισήγηση στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Για μια νέα κοινωνική δομή, για την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιάσμου, απέστειλα την σχετική εισήγησή μου στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου», ανακοίνωσε ο ίδιος. Παράλληλα, εξέφρασε την προσδοκία του ότι «θα λάβει ομόφωνη έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Το «πράσινο φως» του Δημοτικού Συμβουλίου θα σημάνει και την δρομολόγηση των εργασιών που απαιτούνται για την ταχύτερη λειτουργία του (εξεύρεση χώρου κ.α.). «Εύχομαι να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν», σημειώνει ο Δήμαρχος Ιάσμου δείχνοντας ότι προτεραιότητα του είναι η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος