Ροδόπη: Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τη βουλευτή Σερρών και κυβερνητική εκπρόσωπο, Φωτεινή Αραμπατζή, και τον βουλευτή Ν. Τομέα Αθηνών και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Ν.Δ., Βασίλη Σπανάκη, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο των δράσεων της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ροδόπη: Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην ΚομοτηνήΜε τη συνοδεία του Προέδρου της ΔΕΕΠ Ροδόπης, Ιωάννη Βεζυργιαννίδη, πραγματοποίησαν επισκέψεις, στο έργο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου, σε εταιρείες της περιοχής (INTERPLAST, AVAX), και σε δομές υγείας και πρόνοιας (Σύλλογος ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ. Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ»).
Οι προγραμματισμένες επισκέψεις πλαισιώθηκαν με επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, καθώς και επιμέρους συναντήσεις με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

“Το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκε στην Κομοτηνή για να ανταλλάξει απόψεις, να ακούσει τον παλμό της κοινωνίας, αλλά και να μεταδώσει το μήνυμα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κράτησε ανοιχτή την μηχανή της οικονομίας, και με το πλέον σύγχρονο εμβολιαστικό πρόγραμμα, αλλά και διαθέτοντας σε καιρό πανδημίας πλέον των 41 δις δίνοντας στην κοινωνία την δυνατότητα να προχωρήσει στη ανάκαμψη και την ανάπτυξη”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης ,και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης “μετέφεραν στο κυβερνητικό κλιμάκιο τον παλμό της κοινωνίας και ενημέρωσαν διεξοδικά τους βουλευτές κ. Βασίλη Σπανάκη και κ. Φωτεινή Αραμπατζή για επιμέρους ζητήματα της περιοχής”.
Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε:
1. Η Επιτάχυνση των διαδικασιών συμψηφισμού του εργοδοτικού κόστους 12%, το ύψος του οποίου για κάθε επιχείρηση έχει πρόσφατα καθοριστεί από τον ΟΑΕΔ.
2. Τα προβλήματα στις υποδομές του Συνοριακού Σταθμού Νυμφαίας, που είχαν οδηγήσει στο προσωρινό του κλείσιμό του τον προηγούμενο Μάιο.
3. Η ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών και στην εύρεση της βέλτιστης λύσης για την χρηματοδότηση του φράγματος του Κομψάτου.
4. Η αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών , ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα από την Βουλγαρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος