Ροδόπη: Καμπάνια για την προσέλκυση τουριστών σε Μαρωνεία και Σάπες το επόμενο καλοκαίρι

Τρεις βασικούς στόχους βάζουν οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό στο δήμο Μαρωνείας Σαπών: Διαφήμιση – Προβολή, Φωτογράφιση της περιοχής και περαιτέρω αξιοποίηση του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας.

Ροδόπη: Καμπάνια για την προσέλκυση τουριστών σε Μαρωνεία και Σάπες το επόμενο καλοκαίριΣύμφωνα με δηλώσεις τους στο www.ertnews.gr μέσω του Δήμου και σε συνεργασία με τους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην αξιοποίηση κι ανάδειξη της παράλιας ζώνης, μιας έκτασης δέκα (10) και πλέον χιλιομέτρων. Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συμμετοχή του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Νωρίτερα, για τη δημιουργία κατάλληλου υλικού προβολής, θα επιλεγούν και θα φωτογραφηθούν τα πλέον προβεβλημένα τουριστικά σημεία του δήμου, με brand name το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας, αλλά και άγνωστες ομορφιές της περιοχής.

Σύμφωνα με τις αποτιμήσεις των ειδικών το φετινό καλοκαίρι άφησε στο πέρασμά του μια «νότα» αισιοδοξίας στους ασχολούμενους με τον τουρισμό, καθώς διέκριναν, όπως λένε, ποιοτικά χαρακτηριστικά στους επισκέπτες της περιοχής: α)Τουρίστες με υψηλό εισόδημα, β)διάθεση να μείνουν στην περιοχή της Μαρώνειας και να ξοδέψουν. «Στόχος μας η προσέλευση αυτών των τουριστών να ενισχυθεί» τονίζει στο www.ertnews.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού, ο κος Μ.Βασιλειάδης.

Όπως σημειώνουν οι γνώστες, “μπορεί ο δήμος Μαρωνείας Σαπών να στηρίζεται στον Πρωτογενή Τομέα”, ωστόσο λένε, “έχει πολλά να κερδίσει αν αξιοποιήσει τις δυνατότητες που έχει και στο κομμάτι του τουρισμού”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος