Ροδόπη-Ιλχάν Αχμέτ: Οι αποζημιώσεις στις ελιές και τα ρόδια θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου

Τον προϊστάμενο του περιφερειακού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρη Πανταζή, επισκέφτηκε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, προκειμένου να του θέσει ζητήματα, που αφορούν την αγροτική παραγωγή της Ροδόπης.

Ροδόπη-Ιλχάν Αχμέτ: Οι αποζημιώσεις στις ελιές και τα ρόδια θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου Παράλληλα, ο βουλευτής Ροδόπης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το στελεχιακό δυναμικό των υπηρεσιών του ΕΛΓΑ στην Θράκη και να ακούσει τα αιτήματά τους, για τα οποία δεσμεύτηκε να προβεί σε άμεση ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να τα θέσει ο ίδιος στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Ιλχάν Αχμέτ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Οι αποζημιώσεις στις ελιές και τα ρόδια για την Π.Ε. Ροδόπης θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και προς τούτο καλώ τους ζημιωθέντες παραγωγούς να σπεύσουν για να δηλώσουν τις ζημιές τους. Παράλληλα, παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την πορεία της φετινής παραγωγής στο κεράσι μετά τις ενδείξεις που υπάρχουν για μειωμένη σοδειά εξαιτίας των καιρικών φαινομένων και μόλις υπάρξει ανάγκη θα γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του εισοδήματος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος