Ροδόπη-Ιλχάν Αχμέτ: Ο κόσμος στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ

Την κοινωνία στο προσκήνιο φιλοδοξεί να φέρει το ΠΑΣΟΚ και αυτό το μήνυμά στέλνει εν όψει του Συνεδρίου του απευθύνοντας, όπως λέει ο βουλευτής του ΚινΑλ Ροδόπης, ο κος Ιλχάν Αχμέτ, κάλεσμα συμμετοχής στη συν-διαμόρφωσή του προγράμματος.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου σε όλες αυτές τις εκλογικές διαδικασίες, τόσο κατά την εκλογή προέδρου του κόμματος, όταν ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία πάνω από 270 χιλιάδες προσήλθαν στις κάλπες, όσο και στην εκλογή των συνέδρων των ΤΟ, όπου ξεπεράσαμε τον αριθμό των 180.000 ανθρώπων» δήλωσε ο κος Ιλχάν Αχμέτ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (18-5-2022).

«Και στη Ροδόπη η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι στην εκλογή του προέδρου» υποστήριξε ο κος Ιλχάν Αχμέτ και σημείωσε ότι « Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ αυξημένη κάτι που μαρτυρά ότι ο κόσμος στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ, ακούει τις προτάσεις μας. Και στην πλειονότητα και στη μειονότητα. Σε μια καθαρά κομματική διαδικασία ήρθαν πάνω από 1000 άτομα από την μειονότητα και ψήφισαν. Κάτι αντίστοιχο δεν είδαμε στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε.
Όπως τονίζει ο Ροδοπίτης πολιτικός το Συνέδριο, που είναι μια κομματική διαδικασία, τον ελληνικό λαό μέχρι ενός σημείου τον ενδιαφέρει. Όμως από το Συνέδριο θα ψηφιστεί το πρόγραμμα του κόμματος, το ποιες θα είναι οι θέσεις του για την υγεία, την ψηφιακή διακυβέρνηση, το δημόσιο, για τους αγρότες κ.α. «Θα δώσουμε όλοι μαζί απαντήσεις στο ερώτημα: «Τι θα κάνουμε αν ο ελληνικός λαός μας αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας;» Αυτά ξεκάθαρα θα παρουσιαστούν και ψηφιστούν. Ήδη ανοίξαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που η διαβούλευση γίνεται διαδικτυακά στο www.kinimaallagis.gr εκεί το πρόγραμμα μας θα παραμείνει σε διαβούλευση. Στο Συνέδριο θα ψηφιστούν κάποιοι γενικοί άξονες και από εκεί και μετά θα συν-διαμορφωθεί ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας με τους πολίτες για αυτό και σύνθημά μας είναι: «Η κοινωνία στο προσκήνιο»» εξήγησε ο βουλευτής σημειώνοντας ότι: «Το λόγο πλέον τον έχει η ίδια η κοινωνία, τα μέλη μας, αυτοί που ενδιαφέρονται για να κάνουν το καλύτερο για την Ελλάδα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος