Γιορτές Καλοκαιριού στην παραλία του Ιμέρου παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά ο Μικρός Διάκοσμος. Με βραδιές λογοτεχνίας και μουσικής το «καράβι» του Γιάννη Βουλτσίδη, του γνωστού Θρακιώτη Καραγκιοζοπαίκτη και της Γεωργίας Γιαννοπούλου, μουσικού -σκηνογράφου αρχίζει το ταξίδι του την Κυριακή 25 Ιουλίου στις εννέα το βράδυ.
Δύο συγγραφείς, ο Σταύρος Παπαδόπουλος από τη Ροδόπη και ο Άγγελος Ζαγοριανός απόπο τη Θάσο παρουσιάζουν τα καινούργια τους βιβλία με τη βοήθεια των: Θανάση Μουσόπουλου, Κρίτων και Γιάννη Βουλτσίδη. Παρούσα η Δέσποινα Λεωντζάκου με το Βιολοντσέλο της, ο Χρήστος Ναλμπάντης με το ξυλόφωνο, ο Κρίτωνας με το βιολί του και ο Δον Σάντσο Βουλτσίδη στον πανδουρά.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Άγγελος Ζαγοριανός με την κιθάρα του και συνοδεία σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με βάση την Ελληνική ποίηση, όπως μελοποιήθηκε από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες.
Καθ’ όλη την διάρκεια τω εκδηλώσεων του καλοκαιριού, στον «Μικρό Διάκοσμο», στην παραλία Ιμέρου θα υπάρχει έκθεση ψηφιδωτού του Αθανάσιου Κανέλλη.
Info
Για περισσότερες πληροφορίες: www.mikrosdiakosmos.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6932594979
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος