Ροδόπη: Φεστιβάλ Ειρήνης στον Δήμο Ιάσμου

Την επίσημη παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν.

Ροδόπη: Φεστιβάλ Ειρήνης στον Δήμο ΙάσμουΜε αναφορά στην παγκοσμίως εμβληματική προσωπικότητα του Μαχάτμα Γκάντι και με φόντο τον λογότυπο του Φεστιβάλ, ο κ. Μουμίν έκανε μνεία στην ανταπόκριση των Δημάρχων Σμόλυαν και Γιλδιρίμ, αντίστοιχα, να στηρίξουν την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή τους αλλά και αντιπροσωπειών που θα τους συνοδεύσουν σε ένα γόνιμο πολιτιστικό ταξίδι.

Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις, ενώ ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε τα τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα που στηρίζουν την πρωτοβουλία και συμμετέχουν στη συναυλία του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, αλλά αναφέρθηκε και στη δυναμική παρουσία της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς αλλά και της Darina Slavcheva Slavova την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Οντέρ Μουμίν: «Με το σύνθημα του σπουδαίου Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την Ειρήνη, η Ειρήνη είναι ο δρόμος», σας καλώ να αγκαλιάσετε το Φεστιβάλ Ειρήνης και να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως το κέντρο της Ειρήνης, ως τον τόπο της Ειρήνης.»

Ροδόπη: Φεστιβάλ Ειρήνης στον Δήμο ΙάσμουΟ κ. Μουμίν διευκρίνισε πως η είσοδος στις συναυλίες θα είναι δωρεάν για όλους, ζήτησε όμως την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών για την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την Covid-19 και συγκεκριμένα την ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.iasmos.gr, την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών για ηλικίες 12 ετών και άνω, ενώ για τα παιδιά 5-11 το αρνητικό self test.

Τέλος, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους χορηγούς του Φεστιβάλ να προβληθούν μέσα από αυτό κατά τη διάρκειά του αλλά και απολογιστικά με κόστος 500 ευρώ, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημάρχου στο 2534-350100.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του: https://iasmosfestival.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος