Ροδόπη: Εβδομήντα τρεις καθαρίστριες ζητούν πλήρες ωράρια για όλες – Θέλουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Το «ραντεβού» με τον Πρωθυπουργό, πριν την πραγματοποίηση των εκλογών, περιμένουν οι σχολικές καθαρίστριες της Ροδόπης σε συνεννόηση με τις συναδέλφισσες της υπόλοιπης χώρας. Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του Σωματείου τους, Γεωργία Ευαγγελοπούλου.

Μιλώντας στο ertnews.gr τόνισε ότι αυτό που θα ζητηθεί είναι ένα πλήρες ωράριο για όλες, είτε εργάζονται σε ολοήμερα σχολεία, είτε στα υπόλοιπα.

Στην πλειοψηφία τους γυναίκες, οι σχολικές καθαρίστριες της Ροδόπης, εργαζόμενες για πολλά χρόνια, βρίσκονται οι 51 εξ αυτών να πραγματοποιούν τα καθήκοντά τους δουλεύοντας λιγότερες ώρες από το κανονικό τους ωράριο, που θα τους εξασφάλιζε και καλύτερες απολαβές.

Στη Ροδόπη τη φετινή σχολική χρονιά εργάζονται εβδομήντα τρεις (73) συνολικά καθαρίστριες, εκ των οποίων είκοσι δύο (22) καθαρίστριες έξι ώρες και πενήντα μια (51 ), πέντε (5) ώρες. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπός τους έχουν εξασφαλίσει από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς απορρυπαντικά και είδη υγιεινής γεγονός που διευκολύνει στην πραγματοποίηση του έργου τούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος