Ροδόπη: Εβδομήντα χιλιάδες εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας της Κομοτηνής

Μια μέρα για τον εμβολιασμό τούς έχουν στη διάθεσή τους όσοι και όσες θέλουν να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας της Κομοτηνής με εμβόλιο Phizer, κάθε την Τρίτη από τις αρχές Ιουνίου και μετά, από τρεις ημέρες που ήταν το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο ertnews.gr της υπεύθυνης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κέντρου, Μαρίας Γεωργιάδου, 160 πολίτες προσέρχονται κάνοντας την 4η δόση οι περισσότεροι και κάποιοι από αυτούς την 3η.

«Τα ραντεβού μας είναι κλεισμένα για ένα μήνα», δήλωσε και εξήγησε ότι με το εμβόλιο Phizer έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν μόνο στα Κέντρα Υγείας της Κομοτηνής, του Ιάσμου και των Σαπών.
Μέχρι σήμερα, από την έναρξη της εμβολιαστικής προσπάθειάς και μετά, στο Κέντρο Υγείας της Κομοτηνής έχουν πραγματοποιηθεί 70.000 εμβολιασμοί με το βάρος της εξυπηρέτησης να το επωμίζονται αρχικά τέσσερα άτομα.
«Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, καθώς δέκα νοσηλεύτριες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειαστεί, υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχουμε πρόβλημα», σημείωσε η κα Γεωργιάδου, δηλώνοντας ικανοποιημένη από την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που έχουν ως προσωπικό με την διοίκηση. «Και μια ακόμη ημέρα να είχε οριστεί από τη διοίκηση, πιστεύω ότι ο κόσμος που θα ερχόταν θα ήταν πάλι πολύς», τόνισε καταθέτοντας την εξοικείωση που νιώθουν με την διαδικασία όσοι εμβολιάζονται με την 4η δόση απαλλαγμένοι φανερά από άγχος κι ανησυχία.

Ικανοποιητικά εξελίσσεται και η προσπάθεια του κατ’ οίκον εμβολιασμού σε συνεργασία με το Δήμο και το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι μια νοσηλεύτρια και ένας γιατρός πραγματοποιεί εμβολιασμούς 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τη ζήτηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος