Ροδόπη: Εθελοντές έτοιμοι για όλα με θέα το Θρακικό Πέλαγος

Εθελοντές έτοιμοι για όλα! Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος της Κομοτηνής προσφέρουν τη συνδρομή τους και αυτό το καλοκαίρι στους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν την παραλιακή ζώνη της Ροδόπης.

«Είμαστε σε μια μεγάλη αχτίνα, από το Φανάρι και την Αρωγή έως τη Μέση» δηλώνει ο Αρχηγός των Σαμαρειτών, ο κος Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης και μιλά στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (4-7-2022) με περηφάνια για τα μέλη του Π/.Τ. που συμβάλουν εθελοντικά κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, προσφέροντας πρώτες βοήθειες.

Πέρσι χρειάστηκε να συνδράμουν σε πενήντα περιστατικά, καθώς, όπως τονίζει, στη θάλασσα δεν λείπουν οι μικροτραυματισμοί που αν δεν προσέξει κανείς μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλες περιπέτειες.

Ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχει με τις τοπικές αρχές, αλλά και τη θετική ανταπόκριση του κόσμου τονίζει ότι θα είναι παρόντες καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα θέλοντας να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας που θα πρέπει να συντροφεύει τους πολίτες, γονείς, ηλικιωμένους, μικρά παιδιά που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή ή απλά γεύονται λίγες ώρες ξεγνοιασιάς στην παραλία.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι και στην πόλη της Κομοτηνής δεν θα αργήσουν να φανούν οι ποδηλάτες Σαμαρείτες που περιπολούν βοηθώντας όπου χρειαστεί τους κατοίκους που παραμένουν καλοκαίρι καιρό στην πόλη.
Φώτο: αρχείο ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος