Ροδόπη: Εργαζόμενοι μιλούν για το 2022 κι εύχονται για τη νέα χρονιά “Υγεία και δουλειά”

Σε λιγότερο από ένα (1) μήνα το 2022 δίνει τη «σκυτάλη» του στο 2023 και μαζί την ελπίδα για «καλύτερες μέρες». Με τις δύο αυτές λέξεις περιγράφουν τις προσδοκίες τους οι κάτοικοι της Κομοτηνής.

Νέοι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα μιλούν στο www.ertnews.gr και μοιράζονται σκέψεις, αγωνίες κι όνειρα για μια χρονιά που φεύγει και μια καινούργια που «κοντοζυγώνει».

«Κενό», «προβληματισμό», «αγωνία» με τις τρεις αυτές λέξεις απαντούν στο ερώτημα: «τι γεύση σας αφήνει το 2022;». Περιγράφοντας τα «εμπόδια» της χρονιάς που «τρέχει» στέκονται στον κορονοϊό και στις αλλαγές που έφερε, αλλά κυρίως στις λιγοστές θέσεις εργασίας. «Είναι περισσότερα τα άτομα για τις ίδιες θέσεις» λένε περιγράφοντας τα: «πήγαινε- έλα» και τα: «μήπως χρειάζεστε εργαζόμενο –η για… » που αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ψάχνουν για δουλειά. Μεγαλύτερη τους αγωνία, όπως λένε: «Να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδά μας» και στέκονται στην καθημερινότητα και στα ζητήματά της, που «όταν είσαι υγιής και έχεις δουλειά παλεύονται».
Με το 2023 προ των πυλών αναρωτιούνται: «Πότε πέρασε ο χρόνος;» και όταν ακούνε την ερώτηση: “Τι προσδοκούν;” Απαντούν χωρίς είναι η αλήθεια να πρωτοτυπήσουν σε σχέση με τις ευχές που ακούστηκαν πέρσι τέτοιο καιρό, τότε με αφορμή τον ερχομό του 2022: «Υγεία», «οικογενειακή ευτυχία», «εργασία», «καλύτερη δουλειά» και… «περισσότερα λεφτά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος