Ροδόπη: Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων στο Δήμο Αρριανών

Στην υπογραφή σύμβασης με τους αναδόχους προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αρριανών για δύο ακόμη έργα που αφορούν την επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων και την δημοτική οδοποιΐα.

Ροδόπη: Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων στο Δήμο ΑρριανώνΠιο συγκεκριμένα το πρώτο έργο «Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων και αύλειων χώρων Δ. Αρριανών», έχει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και αφορά παρεμβάσεις στις παρακάτω σχολικές μονάδες:
1) Δημοτικό Σχολείο Φιλλύρας.
2) Δημοτικό Σχολείο Αρριανών.
3) Δημοτικό Σχολείο Άνω Βυρσίνης.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την βελτίωση της προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες με την κατασκευή ραμπών ΑμεΑ, την τοποθέτηση αντικραδασμικών δαπέδων ασφαλείας και την επίστρωση ελαστικοσυνθετικού τάπητα.
Το δεύτερο έργο «Οδοποιΐα Δ. Αρριανών» αφορά ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο στους οικισμούς Κύμη, Εσοχή, Μοναστήρι, Λαμπρό, Δαρμένη και Αρχοντικά.
Οι συμβάσεις των έργων υπεγράφησαν μεταξύ του Δημάρχου Ριτβάν Αμέτ και των αναδόχων και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών και τα χρονοδιαγράμματα των έργων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος