Ροδόπη: Επίσκεψη σε αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης αν.Μ.Θ.

Δύο νέα έργα στο δρόμο που συνδέει το βορειοανατολικό τμήμα της Ροδόπης, από την Πανεπιστημιούπολη του ΔΠΘ μέχρι τα Αρριανά επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης αν.Μ.Θ. κος Χρήστος Μέτιος και ο αντι-περιφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης. Το πρώτο έργο είναι η κατασκευή αναβαθμισμένης ιρλανδικής διάβασης στο Αμυγδαλόρεμα, νότια της Γρατινής, η οποία δόθηκε στην κυκλοφορία και μένει να ολοκληρωθούν τα συμπληρωματικά έργα διευθέτησης του χειμάρρου.

Ροδόπη: Επίσκεψη σε αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης αν.Μ.Θ.Το δεύτερο έργο είναι η κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Λίσσο, ανατολικά της Φιλλύρας, η οποία είναι στο στάδιο της θεμελίωσης. “Τα δύο αυτά έργα έρχονται να προστεθούν σε άλλα δύο τα οποία έχουμε ήδη ολοκληρώσει και αφορούν σε αναβαθμισμένες ιρλανδικές διαβάσεις στον Τρελοχείμαρρο στον Κάλχα και στο Μακροπόταμο, δυτικά του Δοκού” αναφέρει ο περιφερειάρχης.

Επι τόπου βρέθηκαν και οι: Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΑΜΘ, Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Ροδόπης, στελέχη της Περιφέρειας καθώς και οι ανάδοχοι των έργων, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για την πορεία υλοποίησής τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος