Ροδόπη: Επισκέψεις του Δημάρχου Ιάσμου σε οικισμούς του δήμου

Ροδόπη: Επισκέψεις του Δημάρχου Ιάσμου σε οικισμούς του δήμουΤους οικισμούς: Ασώματοι, Ρίζωμα, Θάμνα και Αγίασμα επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους του. «Στοχεύουμε στη βελτίωση παρεχόμενου νερού με Ανόρυξη Νέας Υδρευτικής Γεώτρησης σε βάθος 100μ., με παροχή 50 κυβικά μέτρα ανά ώρα, για τους οικισμούς Ασωμάτων, Ριζώματος, Θαμνών και Αγιάσματος», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου, ευχαριστώντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Μουμίν Μουμίν, για “την διαρκή και άοκνη προσπάθειά του”.

Ροδόπη: Επισκέψεις του Δημάρχου Ιάσμου σε οικισμούς του δήμουΕπίσης, επισκέφτηκε το πλήρως ανακαινισμένο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Πολυάνθου. Εκεί ο Δήμαρχος Ιάσμου συζήτησε με τους συνδημότες του στο Ληνό και μετέπειτα βρέθηκε στο Σώστη για να επιθεωρήσει την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από κατεδαφισμένα κτίρια.

Με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών ΠΑΜ-Θ Νίκου Τσαλικίδη και Αχμέτ Ιμπράμ, ο Οντέρ Μουμίν πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στην Αρδευτική Γεώτρηση στο Κοπτερό, ενώ επίβλεψε την ολοκλήρωση του κλαδέματος των δέντρων στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Ιάσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος