Ροδόπη: Επίσκεψη στον Ορεινό Όγκο πραγματοποίησε ο Νίκος Τσαλικίδης

Επίσκεψη στον Ορεινό Όγκο της Ροδόπης πραγματοποίησε ο Νίκος Τσαλικίδης, αντι-περιφερειάρχης Ροδόπης. Στον οικισμό του Κέχρου, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Αρριανών αναητώντας λύσεις σε τεχνικά κυρίως θέματα που έβαλαν η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι της περιοχής.

Ροδόπη: Επίσκεψη στον Ορεινό Όγκο πραγματοποίησε ο Νίκος ΤσαλικίδηςΜεταξύ άλλων συζητήθηκε: Η συντήρηση του οδικού δικτύου με ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης είναι από τις βασικές παρεμβάσεις της ΠΕ Ροδόπης, καθώς σκοπός της είναι ένα δίκτυο ασφαλές για τους πολίτες της.

“Στο σύνολο της, η ορεινή Ροδόπη συνιστά μια ζώνη με προοπτικές ανάπτυξης, που στηρίζει μεγάλο μέρος της τοπικής οικονομίας μας, ιδιαίτερα μέσω της κτηνοτροφίας. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία, κατά τη μετάβαση μας και στον οικισμό της Χλόης, να έρθουμε σε επαφή με κτηνοτρόφους της περιοχής, οι οποίοι μας εξέφρασαν σχετικά αιτήματα τους για βελτίωση και αναβάθμιση των δομών τους” σχολίασε ο κος Τσαλικίδης επισημαίνοντας ότι: “Είμαστε δίπλα στους πολίτες μας! Κανένας οικισμός της ΠΕ Ροδόπης δε μένει ξεχασμένος, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό!”

Τον κο Τσαλικίδη συνόδευαν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κκ Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και Τζιχάν Ιμάμογλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος