Ροδόπη: Επερώτηση για τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αρριανών από την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”

Ροδόπη: Επερώτηση για τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αρριανών από την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”Για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΑΜΘ εξαιτίας των πρόσφατων πλημμυρικών φαινομένων στον Δήμο Αρριανών κατέθεσε σχετική επερώτηση η παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας προς τον περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Δημήτριο Γαλανόπουλο, και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης, Νικόλαο Τσαλικίδη.

Ροδόπη: Επερώτηση για τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αρριανών από την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”Την επερώτηση, η οποία θα αναπτυχθεί σε επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ροδόπης, Κώστα Κατσιμίγα, συνυπογράφει και ο περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ροδόπης, Χρήστος Χατζηπέμου.

Μεταξύ άλλων, ερωτάται η Περιφερειακή Αρχή “εάν στα πλημμυρικά φαινόμενα και στις καταστροφές στο Λύκειο ενοχοποιούνται υποδομές της Περιφέρειάς μας (ρέματα, τεχνικά έργα κλπ) και εάν υπάρχει προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους σε συνεργασία με τον Δήμο Αρριανών”.

Διαβάστε εδώ:ΕΠΕΡΩΤΗΣ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος