Ροδόπη: Επεισοδιακή η βραδινή θεατρική παράσταση στον Ίασμο

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή δεύτερη ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου με τίτλο: “Προφήτης Ηλίας 2021” και πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «ΤΡΕΙΣ (ΛΑΛΟΥΝ) ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» με τους: Χρύσα Ιωαννίδου, Σεραφείμ Γιολδάση, Παύλο Παπαδόπουλο, Αργύρη Βαμβακίδη παρενέβη η αστυνομία και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου.

Μετά από λίγο και μετά από έντονη αναστάτωση που δημιουργήθηκε τόσο στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, όσο και στους συντελεστές η παράσταση πραγματοποιήθηκε με θεατές μέχρι 12 ετών.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Δημάρχου Ιάσμου, του Οντέρ Μουμίν ο οποίος κατηγόρησε το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου για «τετελεσμένη παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου» αναφερόμενος στο Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς. Ο Δήμαρχος Ιάσμου είχε καταλογίσει στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αδιαφορία και παραβίαση» των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ είχε ζητήσει αναστολή των εκδηλώσεων κάνοντας λόγο για «ανικανότητα εφαρμογής των Νόμων» και χαρακτηρίζοντας τα μέλη του ΔΣ « επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος