Ροδόπη:Επαφές στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Ιάσμου

Επαφές στην Αθήνα είχε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν με αφορμή τη συμμετοχή του στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Αρχικά συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Ροδόπη:Επαφές στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος ΙάσμουΟ Δήμαρχος Ιάσμου έλαβε έγκριση για την πρόταση έξυπνων ψηφιακών υδρομέτρων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προϋπολογισμού 3.536.677 €. Επίσης, κατέθεσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την καθιέρωση επίσημης τοπικής αργίας για τον Ίασμο, της 6ης Οκτωβρίου, ημέρας απελευθέρωσης του Ιάσμου, ζητώντας την τυπική γραφειοκρατική ολοκλήρωση της διαδικασίας, χωρίς χρονοτριβή.

Ροδόπη:Επαφές στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος ΙάσμουΑκολούθησε η επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων. Η συνάντηση του Οντέρ Μουμίν με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα. Ο Δήμαρχος Ιάσμου συζήτησε με τον Δήμαρχο Αθηναίων για μεγάλες κοινές δράσεις σε διάφορα επίπεδα. Επόμενη συνάντηση του Οντέρ Μουμίν ήταν με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Θοδωρή Λιβάνιο. Έγινε συζήτηση για τους έξυπνους δήμους, που αποτελούν κεντρική προτεραιότητα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ροδόπη:Επαφές στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος ΙάσμουΟ Δήμαρχος Ιάσμου συναντήθηκε με την κα. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποδέχτηκε με θέρμη τον Δήμαρχο Ιάσμου. Η συζήτηση ήταν αφιερωμένη κατά μεγάλο μέρος της σε τοπικά θέματα, η κα. Μπακογιάννη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ζήτησε από τον Δήμαρχο Ιάσμου να μεταφέρει την αγάπη και τους χαιρετισμούς της στη Θράκη και στους Θρακιώτες.

Ροδόπη:Επαφές στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος ΙάσμουΣυμμετέχοντας στις εργασίες της έκτακτης συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, δέχθηκε τις ευχαριστίες των Δημάρχων Μουζακίου και Αργιθέας, για τη χείρα βοήθειας και τη συνδρομή στην περίοδο των φυσικών καταστροφών που έπληξαν τις περιοχές τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος