Ροδόπη- Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Πιλιλίτση

“Η ξαφνική απώλεια του πρώην Δημάρχου Σαπών Γιώργου Πιλιλίτση, γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και ως Δήμαρχο αλλά πρωτίστως ως Γιατρό.” αναφέρουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρωνείας Σαπών Μιχάλης Βασιλειάδης και Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

“Ο Γιώργος Πιλιλίτσης ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος, διορατικός, που διατηρούσε τις ισορροπίες προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αγωνίστηκε και εργάστηκε με πάθος και συνέπεια για το μέλλον του Ιατρικού Λειτουργήματος, αναβαθμίζοντας το και επιτελώντας το έργο του στο ακέραιο. Εργάστηκε με πάθος στο Κέντρο Υγείας Σαπών ακολουθώντας πιστά τον όρκο του στον Ιπποκράτη, για αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.” τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα σημειώνουν ότι: “Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς που κέρδιζε την εκτίμηση των γύρω του, ένας άνθρωπος που ενέπνεε, ένας ένθερμος υποστηρικτής του Αυτοδιοικητικού Θεσμού. Γνωρίζοντας το μεγάλο κενό και την έκταση της οδύνης που προκαλούν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια του και την Ιατρική Κοινότητα που χάνει έναν δικό της, ξεχωριστό άνθρωπο. Θα μείνει στις καρδιές και τις μνήμες όλων μας.”

Και καταλήγουν “Στην οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας του Γιώργου Πιλιλίτση”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος