Ροδόπη – Δήμος Ιάσμου: Εγκαίνια της Δομής Σίτισης

Ροδόπη – Δήμος Ιάσμου: Εγκαίνια της Δομής ΣίτισηςΠαρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Δομής Σίτισης του Δήμου Ιάσμου. Παρόντες ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ Τζιχάν Ιμάμογλου, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ιάσμου Μεχμέτ Μεχμέτ, η Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Αρριανών Ρουκιέ Ριζγίτς, οι Αντιδήμαρχοι, Τοπικοί – Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου.

Ροδόπη – Δήμος Ιάσμου: Εγκαίνια της Δομής ΣίτισηςΠρόκειται για μια Δομή, η οποία μπορεί να καλύψει συνολικά έως 300 ωφελούμενους, ήδη λειτουργεί με διανομή γευμάτων σε 180 ωφελούμενους, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τους 235 από τις αρχές Ιουλίου.

Ροδόπη – Δήμος Ιάσμου: Εγκαίνια της Δομής ΣίτισηςΟ οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, δήλωσε περήφανος για το έργο και το χαρακτήρισε ως το κορυφαίο της μέχρι τώρα θητείας τους: «Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη στήριξη του έργου με χρηματοδότηση 190.000€, καθώς και τους συμπολίτες μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, των οποίων οι δωρεές ανέρχονται σε 35.000 €. Ως Δήμος Ιάσμου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε χέρι βοήθειας στους άπορους, οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας».

Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε με ανοικτό μπουφέ, που συνοδευόταν από γεύματα της Δομής Σίτισης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος