Ροδόπη – Δήμος Ιάσμου: Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης

«Πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ή του προέδρου του» δηλώνει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης, ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Παράλληλα, τονίζει ότι «οι αρμοδιότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου όχι μόνο δεν επιτρέπουν αλλά περιορίζουν αυστηρά οποιαδήποτε ενέργεια εκφεύγει των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου».

Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται «απερίφραστη» η συμπαράσταση του Συλλόγου προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου. Ενώ σημειώνεται ότι “ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης έχει αποδείξει στην πολιτική θητεία του ότι ενεργεί πάντα εντός των αρμοδιοτήτων του διαπνεόμενος στο πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας”.

Την δήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης κοινοποίησε η Δημοτική Αρχή Ιάσμου με τη σημείωση ότι πρόκειται για «δήλωση στήριξης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σάλπης στον Δήμαρχο Ιάσμου» και ότι «Επανατοποθετούνται» (ενν: οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι) «και αδειάζουν τον Σύλλογο του Μπούκα» (ενν: τον πρόεδρο του ΠΣ Ιάσμου, κο Ηλία Μπούκα).
Φωτο: Η πρόεδρος του ΠΣ κα Δωροπούλου Δήμητρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος