Ροδόπη – Δήμος Αρριανών: Εμβολιαστικό κέντρο στο Περιφερειακό Ιατρείο Φιλλύρας

Το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου ξενικά τη λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στο Περιφερειακό Ιατρείο Φιλλύρας, μετά από πολύμηνες προσπάθειες της διοίκησης. “Από την Δευτέρα 24 Μαΐου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη χώρα μας κέντρο εμβολιασμού εντός Περιφερειακού Ιατρείου στον οικισμό της Φιλλύρας”, δήλωσε ο δήμαρχος Αρριανών, Ριτβάν Αμέτ, κατόπιν επικοινωνίας με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος, οι δημότες μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας του συστήματος εμβολιασμών emvolio.gov.gr. “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές μας, τον κ. Ιλχάν Αχμέτ και τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την συμβολή τους καθώς και τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικιλιά, που ικανοποίησε το αίτημά μας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε από την πρώτη μέρα αυτής της περιόδου των πέντε (5) μηνών” σημείωσε ο Ριτβάν Αμέτ.
Παράλληλα, τόνισε ότι: “Την επόμενη περίοδο, οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν για την λειτουργία και άλλων εμβολιαστικών κέντρων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και στις άλλες τρείς δημοτικές ενότητες του Δήμου μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος