Ροδόπη: Δηλώσεις Ε. Στυλιανίδη και Δ. Χαρίτου στον αγιασμό των υδάτων

Με αναφορές στις δυσκολίες που δοκίμασαν τις αντοχές του Ελληνικού λαού, αλλά και στη «μάχη» με την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη  οι δύο βουλευτές της Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΔ) και Δημήτρης Χαρίτου (ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ) έστειλαν  το μήνυμα μιας νέας αρχής και κοινού αγώνα  με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του τόπου συμμετέχοντας χθες στους εορτασμούς των Θεοφανίων.

Ροδόπη: Δηλώσεις Ε. Στυλιανίδη και Δ. Χαρίτου στον αγιασμό των υδάτωνΕιδικότερα, ο κος Ευριπίδης Στυλιανίδης από το Φανάρι της Ροδόπης δήλωσε: «Ευλογημένη και φωτισμένη χρονιά για όλους. Για την Ελλάδα, τη Ροδόπη και τη Θράκη με περισσότερη υγεία και δημιουργικότητα. Αυτό είναι που χρειάζεται τώρα και σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε διδαγμένοι από όσα ζήσαμε να εκτιμήσουμε ξανά τις αξίες που μας ενέπνευσαν και να ενώσουμε δυνάμεις για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτό τον τόπο. Καλή χρονιά και όλα (να πάνε) καλά φέτος».

Ροδόπη: Δηλώσεις Ε. Στυλιανίδη και Δ. Χαρίτου στον αγιασμό των υδάτωνΚαι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου μετά την κατάδυση του σταυρού στο Υδραγωγείο της Κομοτηνής σημείωσε: «Ας φωτιστεί η σκέψη όλων μας με την ευκαιρία της μεγάλης ημέρας για την Ορθοδοξία για να ζητήσουμε απαντήσεις στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, μια Πανδημία που επελαύνει με την κοινωνία απροετοίμαστη και το δημόσιο σύστημα υγείας ανοχύρωτο, με την οικονομική κρίση και την ακρίβεια να σαρώνει τα εισοδήματα και να συρρικνώνει τον επαγγελματικό κόσμο ας συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στο προσκήνιο. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Τις δηλώσεις κατέγραψαν για λογαριασμό της ΕΡΤ οι: Αμαλία Γαρυφαλλίδου -Ειρήνη Τσακίρη. Φωτογραφίες: ο Γ.Δάφνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος