Ροδόπη: Δικό του γυμναστήριο ζητά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής

Έμφαση στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων εντός πόλης, αλλά και στους οικισμούς, δίνει η διεύθυνση του δήμου Κομοτηνής.

Όπως δήλωσε σήμερα 6-12-2022 στο www.ertnews.gr ο κος Γιάννης Κυριαζής , αρμόδιος για θέματα παιδείας στο Δήμο Κομοτηνής, έχει εγκριθεί και υλοποιείται πρόγραμμα ύψους ενός (1) εκατομμυρίου ευρώ για την υλοποίηση εργασιών βελτίωσης σε όλα τα παλιά διδακτήρια τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και της Μειονοτικής.

«Όπου εντοπίζονται μικρά ή μεγάλα προβλήματα πραγματοποιούνται εργολαβίες και ειδικές παρεμβάσεις» ανέφερε, σημειώνοντας ότι παράλληλα τρέχουν εργασίες αναβάθμισης στο 1ο Λύκειο της Κομοτηνής.

Αίτημα για την ανέγερση και λειτουργία αίθουσας γυμναστηρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής υπέβαλε η διεύθυνση του σχολείου προς το Δήμο Κομοτηνής. «Λόγω της γειτνίασης του με αρχαιολογικό χώρο ο δήμος δεν μπορεί να παρέμβει» ανέφερε ο κος Κυριαζής μιλώντας στο www.ertnews.gr και σημείωσε ότι «ήδη μελετάται από τους αρμοδίους η εξεύρεση βέλτιστης λύσης».
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις συχνές αναφορές του εκπαιδευτικού κόσμου στον συνωστισμό εντός των σχολικών τάξεων λόγω μεγάλου αριθμού μαθητών και μαθητριών αποκάλυψε ότι το συνολικότερο project ανάπλασης της παλιάς Νομικής προβλέπει την ανέγερση ενός διδακτηρίου. «Είναι πράγματι ένα μεγάλο θέμα οι σχολικές μονάδες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος