Ροδόπη: Χιόνι στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και βοριάδες στα πεδινά (εικόνες)

Ο Μάρτιος αποφάσισε να δείξει για τα καλά τα δόντια του στα ορεινά της Νυμφαίας. Ντυμένη στα λευκά η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ορειβάτες και τους περιπατητές.

Ροδόπη: Χιόνι στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και βοριάδες στα πεδινά (εικόνες)
Φωτογραφίες: Κ.Φλώρος

Ήδη εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν μεριμνήσει για την ανεμπόδιστη κίνηση από το 15ο χιλιόμετρο και πάνω, από το τούνελ της Νυμφαίας έως τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ροδόπη: Χιόνι στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και βοριάδες στα πεδινά (εικόνες)Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το σημερινό τσουχτερό κρύο και οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν στην περιοχή της Ροδόπης θα δώσουν αύριο την σκυτάλη σε νέες χιονοπτώσεις με την Εθνική Εορτή να τιμάται στα λευκά καθώς χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές προς το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βόρεια κατά τόπους ισχυρός.

Ροδόπη: Χιόνι στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και βοριάδες στα πεδινά (εικόνες)Ο Δήμος Κομοτηνής παρακινεί τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Δελτία Καιρού́ για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Περισσότερες λεπτομέρειες: στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος