Ροδόπη: Χίλιοι επισκέπτες στην Κομοτηνή σε τέσσερις ημέρες χάρη στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Μια εβδομάδα με μεγάλες προσδοκίες μετά την παρατεταμένη περίοδο κατήφειας λόγω της πανδημίας του κορονοίου και των προβλημάτων που δημιούργησε θα είναι η νέα εβδομάδα για τους επαγγελματίες της Κομοτηνής στο χώρο της εστίασης, της αναψυχής και της διαμονής.

Ήδη, τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτές, έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την υποδοχή και εξυπηρέτηση με τον καλύτερο τρόπο χιλίων και πλέον επισκεπτών σε διάστημα τεσσάρων μόλις 24ώρων, από το απόγευμα της Πέμπτης (19 Μαΐου) έως το απόγευμα της Κυριακής (22 Μαΐου).

Σχεδόν 1000 (χίλια) άτομα, επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στην Κομοτηνή την εβδομάδα που έρχεται με αφορμή ένα σύν δύο γεγονότα, τη διεξαγωγή του Επετειακού 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α. ) και δύο «παράπλευρες» δράσεων που έχουν σχέση η πρώτη με τις ίδιες τις εργασίες του Συνεδρίου και η δεύτερη με το Τμήμα.

Ειδικότερα, 500 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, τα ξενοδοχεία της πόλης είναι υπερπλήρη με αποτέλεσμα κάποιοι, παρά το γεγονός ότι ήθελαν να έρθουν και να συμμετάσχουν, ακύρωσαν την έλευσή τους, καθώς δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους. Σύμφωνα με την Κοσμήτορα της Σχολής, την κα Ελένη Δούδα πολλοί από τους συνέδρους συνοδεύονται από δικούς τους ανθρώπους, έτσι ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται.

Στο περιθώριο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και τρία reunion αποφοίτων, ένα το φετινό και δύο για τα δύο προηγούμενα χρόνια που λόγω πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης συναντήσεις. Σε αυτά αναμένεται να πάρουν μέρος άλλοι 150 απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ.

Τέλος, το ίδιο διάστημα θα διοργανωθεί τελετή ορκωμοσίας μεταπτυχιακών φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο Τμήμα και θα έρθουν –όπως είθισται για αρκετούς με τους δικούς τους ανθρώπους- για να παραλάβουν τους τίτλους στην εκδήλωση απονομής τους.
«Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας που με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας» είπε η κα Δούδα μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (13-5-2022) μην κρύβοντας την ικανοποίησή της για τη μεγάλη συμμετοχή σε μια ακόμη διοργάνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος