Ροδόπη: Αποτελεσματική επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο φυσικό περιβάλλον της Πανδρόσου

Την ικανοποίησή της για την ταχεία επέμβαση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Πάνδροσο εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΕ Ροδόπης. “Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο και τελικά κατασβέστηκε πυρκαγιά στο φυσικό περιβάλλον της Πανδρόσου που εκδηλώθηκε σήμερα κατά τις πρωινές ώρες, μετά από ελεγχόμενη έκρηξη παλαιού βλήματος του στρατού, η οποία λόγω των ανέμων δημιούργησε διάσπαρτες εστίες φωτιάς στην περιοχή” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Ροδόπη: Αποτελεσματική επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο φυσικό περιβάλλον της Πανδρόσου Παράλληλα, τονίζει ότι ¨΄ηταν “Ταχεία η επέμβαση των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Ροδόπης με οχήματα, προσωπικό και δυο αεροσκάφη τύπου PZL” προσθέτοντας ότι: “Προσωπικό και μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, του Δήμου Κομοτηνής και των τμημάτων Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ροδόπης και του Δήμου Κομοτηνής συνέδραμαν αποτελεσματικά στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι: Πυροσβεστικό όχημα των Π.Υ Κομοτηνής παραμένει στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά για προληπτικούς λόγους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος