Ροδόπη: Αναρρίχηση για παιδιά 9-14 ετών από το Δρομέα Θράκης

Οι μικροί φίλοι του Δρομέα Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της αναρρίχησης σε φυσικό τερέν αύριο Κυριακή, συμμετέχοντας στην αναρρίχηση για παιδιά 9-14 ετών. Έχοντας κοντά τους για υποστήριξη και ασφάλεια τους καλύτερους του είδους, θα σκαρφαλώσουν στα βράχια του αναρριχητικού πεδίου Στρύμης, στην περιοχή των Σαπών.

Υπεύθυνος αναρρίχησης ο Αρχοντής Εξακοϊδης, εκπαιδευτής αναρρίχησης και η αναρριχήτρια, Κική Τσακαλδήμη. “Δίνουμε την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών να εξασκηθούν στην διαχείριση του φόβου, στην επίλυση προβλημάτων, στην συγκέντρωση και την επιμονή για την επίτευξη ενός στόχου, καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση τους, το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας του εαυτού τους. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και χαρά”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δρομέα.

Το αναρριχητικό πεδίο της Στρύμης έχει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για αρχάρια παιδιά. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ενώ θα τηρηθούνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς της Covid-19.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών και θα διαρκέσει συνολικά 1 ώρα. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος