Ροδόπη – Αν. Καμπουρίδης για εστίαση: Όπως είμαστε εμείς υπεύθυνοι, έτσι ας είναι και οι πελάτες

«Όπως το παιδάκι πηγαίνει στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου με αγωνία, έτσι κι εμείς, έχουμε τα ίδια συναισθήματα για την επαναλειτουργία, χαρά, αλλά και αγωνία», δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο Αντώνης Καμπουρίδης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Ζυθεστιατόρων και μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Παράλληλα, σημείωσε πως η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

Ο κ. Καμπουρίδης στάθηκε στο κλείσιμο στις έντεκα σχολιάζοντας, «γίνεται νωρίς το κλείσιμο, στις έντεκα ο κόσμος θέλει να είναι ακόμη έξω, έχουν καλυτερεύσει οι καιρικές συνθήκες», και πρόσθεσε «θα φανεί σε δέκα μέρες αν άνοιξαν όλοι ή κάποιοι δεν το τόλμησαν. Εύχομαι να ανοίξουν όλοι οι συνάδελφοί μου».

Ροδόπη – Αν. Καμπουρίδης για εστίαση: Όπως είμαστε εμείς υπεύθυνοι, έτσι ας είναι και οι πελάτεςΌσον αφορά στην τροφοδοσία των καταστημάτων; «Δεν υπήρξαν προβλήματα με την τροφοδοσία», δήλωσε, και σημείωσε, «τηρούνται τα μέτρα. Εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όλους. Εμάς θα κλείσουν, εμείς θα τιμωρηθούμε».
Για να καταλήξει λέγοντας: «Τα μέτρα ισχύουν για όλους. Όπως είμαστε εμείς υπεύθυνοι, έτσι ας είναι και οι πελάτες. Είμαι αισιόδοξος, τον ‘πόλεμο’ τον κερδίσαμε. Οι λεπτομέρειες μένουν. Είναι ένας ‘εφιάλτης’ που προκάλεσε πληγές, γρήγορα όμως θα ξεχαστούν».

ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος