Ροδόπη: Άμεση αντίδραση Ε. Στυλιανίδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της Νυμφαίας για τα ΙΧ αυτοκίνητα κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε την προηγούμενη περίοδο στις Ενώσεις Ξενοδόχων και στον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ροδόπη: Άμεση αντίδραση Ε. Στυλιανίδη για το άνοιγμα της ΝυμφαίαςΟ πρώην υπουργός επικοινώνησε με τους προέδρους της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης, Α. Παλακίδη, και Αν. Μακεδονίας, Α. Μητζάλη, και συντονίστηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλο, τον βουλευτή Καβάλας Μ. Λαζαρίδη και άλλους βουλευτές και δημάρχους της Περιφέρειας, συνομίλησε με τους συναρμόδιους υπουργούς, δηλαδή με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά, τον υπουργό Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, επισημαίνοντας τις τραγικές, όπως τις χαρακτήρισε, επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο της Νυμφαίας για την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας.

Ροδόπη: Άμεση αντίδραση Ε. Στυλιανίδη για το άνοιγμα της ΝυμφαίαςΧθες το βράδυ, στις 12:30, μετέβησαν στη Νυμφαία ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο στρατηγός της Αστυνομίας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Π. Συριτούδης, και ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Μ. Σεβδινίδης. Επεσήμαναν το κατάλληλο σημείο για τη διεξαγωγή των ελέγχων, κατέγραψαν τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και απέστειλαν τόσο σε πολιτικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο τις σχετικές εισηγήσεις.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του κ. Ε.Στυλιανίδη:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (12)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος