Ροδόπη: Αλλαγές στη σύνθεση της Δημοτικής Αρχής Ιάσμου

Νέα πρόσωπα, αλλά και εμπιστοσύνη στους παλιούς και ήδη δοκιμασμένους συνεργάτες του αξιοποίησε ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν στον mini δικό του ανασχηματισμό που πραγματοποίησε χθες.

Ειδικότερα, με αφορμή τη λήξη της θητείας των υφιστάμενων αντιδημάρχων, όρισε τον κ. Μουμίν Μουμίν ως Αναπληρωτή Δημάρχου, και Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες : Άρδευσης Αποχέτευσης Ύδρευσης Νέα Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ορίστηκε η κ. Λεμονιά Μπάτζιου, στην οποία μεταβίβασε τις αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ο κ. Ερκάν Κιντς ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού με αρμοδιότητες Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ο κ. Γιουσούφ Γιουσούφ, θα είναι Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων με αρμοδιότητες: Ανάπτυξης Απασχόλησης Αγροτικής Ανάπτυξης Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων Ο κ. Σαλήμ Χουσεΐν ορίζεται Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού με αρμοδιότητες Διοικητικών – Οικονομικών Θεμάτων Από τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων εξαιρούνται : H εκ του νόμου αρμοδιότητα του Δημάρχου, ως πειθαρχικού προϊσταμένου Η αρμοδιότητα εισαγωγής θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο Η πάσα έγκριση δαπανών και διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, με την έκδοση της σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης. Επίσης ο Δήμαρχος κρατά και ασκεί ο ίδιος τις αρμοδιότητες : Περιβάλλοντος , Ποιότητας Ζωής και Εύρυθμης Λειτουργίας των Πόλεων και Οικισμών Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος ο κ. Οκτάϊ Γιαλουτς ορίζεται ως εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας και του αναθέτει χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Περιβάλλοντος , Ποιότητας Ζωής και Εύρυθμης Λειτουργίας των Πόλεων και Οικισμών και Πολιτικής Προστασίας. Η θητεία του ως άνω εντεταλμένου συμβούλου ορίζεται σε 12 μήνες, ήτοι έως την 31/08/2022. Η θητεία των αντιδημάρχων ορίζεται ένα έτος, έως την 31/08/2022. Όσο για τις προεδρίες των επιχειρήσεων και των επιτροπών του Δήμου, Πρόεδρος στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ιάσμου (ΚΕΠΑΚΑΔΙ) ορίστηκε η κ. Λεμονιά Μπάτζιου, με αντιπρόεδρο τον κ. Μουσταφά Χασάν, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης ο κ. Μουμίν Μουμίν, με Αντιπρόεδρο τον κ. Ερκάν Κιντς. Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Οκτάϊ Γιαλουτς, ενώ Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Σαλήμ Χουσεΐν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος