Ροδόπη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια παρέας ορειβατών στη Νυμφαία

Αίσιο τέλος είχε η μικρή περιπέτεια που έζησε μια παρέα ορειβατών-περιπατητών χθες στην ορεινή Νυμφαία. Επί τόπου έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,μετά από κλήση που δέχτηκε, ωστόσο, δεν χρειάστηκε καν να παρέμβει, καθώς οι περιπατητές είχαν πάρει το δρόμο της καθόδου χωρίς κανείς τους να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πλην της ταλαιπωρίας της διαδρομής.

Ροδόπη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια παρέας ορειβατών στη ΝυμφαίαΗ ορεινή Ροδόπη, χιονισμένη ανοιξιάτικα, αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς που αψήφησαν τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ και της Πολιτικής Προστασίας και ανεβαίνοντας ψηλά θέλησαν να απολαύσουν μια διαφορετική σίγουρα εμπειρία.

Σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Ροδόπη. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Ο Δήμος Κομοτηνής παρακινεί τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.
Info
Περισσότερες λεπτομέρειες: στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος