“Ναυάγιο” οι λαϊκές της Κυριακής λόγω έντονων νοτιάδων και δυνατών βροχοπτώσεων σε Ροδόπη και Ξάνθη

Νοτιάδες και βροχοπτώσεις σήμερα 11-12-2022, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ωστόσο, οι μικροπωλητές της Ροδόπης και της Ξάνθης που συμμετέχουν στις λαϊκές της Κυριακής, σε Πόρτο Λάγος και Φανάρι, είδαν τη μέρα να «χάνεται» και τα έσοδά τους να βρίσκονται στο ναδίρ.

Δυνατοί αέρηδες από τη μια και βροχή τις πρώτες πρωινές ώρες από την άλλη απέτρεψε το κοινό τους από το να είναι συνεπής στο κυριακάτικο τους ραντεβού. Έτσι, οι δηλώσεις που καταγράψαμε για λογαριασμό του www.ertnews.gr ήταν φανερά απογοητευτικές: «Πολύ χάλια λόγω καιρού», «τίποτα», «ελάχιστες πωλήσεις».

Όπως δήλωσαν οι καιρικές συνθήκες στη δουλειά τους είναι πάντα ένα στοίχημα. «Χάνουμε δέκα λαϊκές τουλάχιστον το χρόνο, μπορεί και περισσότερες, εξαρτάται από τον καιρό» ανέφεραν στο www.ertnews.gr . Σήμερα λόγω πάλι των καιρικών συνθηκών ελάχιστοι ήταν αυτοί που άπλωσαν το εμπόρευμά τους στους πάγκους και ακόμη πιο λίγοι αυτοί που έστησαν κανονικά τις κατασκευές τους.

Όσον αφορά στον απολογισμό της προσπάθειάς τους για τη χρονιά που φεύγει; «Κόσμος συνήθως πηγαινοέρχεται,το βλέπουν περισσότερο σαν βόλτα την έξοδό τούς στις Κυριακάτικες λαϊκές , αλλά η κατανάλωση που σημειώνεται μετρημένη» λένε.
Ωστόσο, συγκρίνοντας τις δυσκολίες των δύο χρόνων που προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας σημείωσαν: «Μετά την εμπειρία αυτή λέμε πάλι καλά και προσδοκούμε καλύτερες μέρες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος