Προφυλακίστηκαν οι 4 συλληφθέντες για την δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης – Απολογούνται την Τετάρτη

Μέχρι την Τετάρτη πήρε προθεσμία να παρουσιασθεί σε Ανακριτή ο 36χρονος πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 46χρονο, στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη.

Σημειώνεται πως και οι δύο του γιοι και ο γαμπρός του θα παρουσιασθούν στον Ανακριτή πρώτα, την Τετάρτη και μετά στον Εισαγγελέα.

Και οι 4 είναι προφυλακισμένοι.

Το χρονικό

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Δροσερό, όταν ένας 36χρονος σκότωσε -εν ψυχρώ- έναν 46χρονο μέσα στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, προχθές τα ξημερώματα, τέσσερα άτομα, ο 36χρονος πατέρας με δύο γιους και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και μετά από διένεξη για προσωπικές διαφορές, ο ένας που κρατούσε το όπλο τον πυροβόλησε.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος ανέβασε βίντεο στο TikTok και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Ωστόσο, στο βίντεο εξαπολύει απειλές για το ενδεχόμενο βεντέτας, λέγοντας πως όποιον πειράξει την οικογένειά του και τα παιδιά του, θα τον σκοτώσει.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος όπου μετά το χειρουργείο στις πέντε τα ξημερώματα κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Τσακίρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος