Πρόεδρος Τριτέκνων Ροδόπης: “Η μείωση του κόστους ζωής καθημερινό αίτημα των μελών μας”

Κινητικότητα για την κάλυψη των αναγκών των μελών τους και τη μείωση του κόστους της καθημερινής διαβίωσης, επιδεικνύουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών στη Ροδόπη.

Μιλώντας στο ertnews.gr η Μαρία Κακουλόγλου, πρόεδρος του Συλλόγου στέκεται από τη μια στο θετικό νέο του Συλλόγου τους, την αύξηση του αριθμού των μελών τους σε τετρακόσια (400), από την άλλη στις ανάγκες που αυτά έχουν και σχετίζονται κυρίως με την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

«Η καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, τα νοικοκυριά «βογκάνε», σημείωσε χαρακτηριστικά και παράλληλα τόνισε ότι για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες είναι μια περίοδος δύσκολη.
«Το κόστος ζωής επηρεάζει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το σύνολο των οικογενειών και πλήττει τις οικογένειές με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια». Σύμφωνα με την κα Κακουλόγλου δεν είναι τυχαίο ότι το αίτημα που συχνά καταγράφουν σχετίζεται με τη μείωση των εξόδων καθημερινής διαβίωσης. Γι’ αυτό το λόγο η προσοχή του ΔΣ είναι στραμμένη προς δύο κατευθύνσεις: Από τη μια στις εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα που προσπαθούν να πετύχουν για τα μέλη τους. Και από την άλλη στις εκπτώσεις των δημοτικών τελών.

«Έχουμε υποβάλει σχετικό αίτημα στη δημοτική αρχή και περιμένουμε την ικανοποίησή του», δήλωσε η πρόεδρος. Σχολιάζοντας δε το καλάθι του νοικοκυριού σημείωσε ότι «κάθε έκπτωση – μείωση στα έξοδα τους είναι καλοδεχούμενη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος