Πόρτο Λάγος: Παράταση ισχύος αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους

Παρατείνεται για δέκα μήνες η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους με ημερομηνία λήξης (η αναγραφόμενη στο έντυπο ή στην πλαστική κάρτα) εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020 (π.χ. άδεια που έληξε την 10η Ιανουαρίου 2021 παρατείνεται έως την 10η Νοεμβρίου 2021), σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενάρχη, Απόστολου Κυλίτση.

Επίσης, παρατείνεται εκ νέου για έξι μήνες ή έως την 1η Ιουλίου 2021, ανάλογα με το ποια ημερομηνία είναι μεταγενέστερη, η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος είχε προηγουμένως παραταθεί κατά επτά μήνες και βρίσκεται πλέον εντός χρονικού διαστήματος από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2021 (Παράδειγμα 1ο : Άδεια με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 20η Μαρτίου 2020 που είχε ήδη παραταθεί για επτά μήνες, δηλαδή έως την 20η Οκτωβρίου 2020, παρατείνεται εκ νέου έως την 1η Ιουλίου 2021. Παράδειγμα 2ο: Άδεια με ημερομηνία λήξης την 20η Ιουλίου 2020 που είχε ήδη παραταθεί για επτά μήνες, δηλαδή έως την 20η Φεβρουαρίου 2021, παρατείνεται εκ νέου έως την 20η Αυγούστου 2021).

Οι κάτοχοι αδειών κατά τα ανωτέρω, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ανανέωση, δύο μήνες πριν την λήξη της παραταθείσας άδειάς τους. Η ως άνω παράταση ισχύος χορηγείται για χειρισμό ταχυπλόων σκαφών αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος