Περιφερειάρχης αν.Μ.Θ- Χ.Μέτιος: Δρομολογήθηκαν τα πρώτα βήματα του μεγάλου αρδευτικό έργο της Ξάνθης

Έναν σύντομο απολογισμό της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού με αναφορά στην ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή κάνει η Περιφέρεια αν.Μ.Θ. σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της πως στην εκδήλωση συμμετείχαν, διά ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, επιμελητήρια, εκπρόσωποι αγροτικών ενώσεων και συλλόγων, κτηνοτρόφων και αλιέων της Περιφέρειας, ενώ παρόντες από την πλευρά του Υπουργείου ήταν επίσης ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου και οι Γενικοί Γραμματείςκα. Χριστιάνα Καλογήρου, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Γίνεται μάλιστα γνωστό ότι ο κ. Λιβανός δεσμεύθηκε για την πραγματοποίηση παρόμοιων συσκέψεων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της ΠΑΜΘ, “ώστε”, όπως τονίζεται, “να εξεταστούν διεξοδικότατα τα ζητήματα που έθεσαν οι παραγωγοί κάθε περιοχής”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, οι κ. Μέτιος και Λιβανός είχαν πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας. Με τον κ. Περιφερειάρχη να εκφράζει στον κ. Υπουργό την ικανοποίησή του για τις ανακοινώσεις που έκανε αναφορικά: “Με το μεγάλο αρδευτικό έργο της Ξάνθης” Τον ευχαρίστησε μάλιστα για το γεγονός ότι: “Δρομολογούνται τα πρώτα βήματα του τόσο σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή”.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Περιφέρειας:792 Σύσκεψη ΥΠΑΑΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος