ΠΕ Ροδόπης: Έγινε θεσμός ο αγώνας δρόμου Μαρωνείας Ανάβασις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου Μαρωνείας Ανάβασις, που διοργάνωσαν ο σύλλογος γυναικών Μαρώνειας “Ιππαρχία” και ο “Δρομέας Θράκης”, με την επιμέλεια του “Δικτύου Ορφέας”.
Με εκκίνηση το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Χαραλάμπους και τερματισμό την πανέμορφη πλατεία της Μαρώνειας, οι 100 δρομείς μαγεύτηκαν από την ιδιαίτερη διαδρομή και τις στιγμές που έζησαν με τους συναθλητές τους και έδωσαν ραντεβού, την επόμενη χρονιά.

ΠΕ Ροδόπης: Έγινε θεσμός ο αγώνας δρόμου Μαρωνείας ΑνάβασιςΗ αρχική συνάντηση έγινε στην Μαρώνεια, όπου οι δρομείς με λεωφορείο της διοργάνωσης  μετακινήθηκαν στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους για την εκκίνηση, η οποία έγινε σε δύο γκρουπ, λόγω υγειονομικών μέτρων. Η διαδρομή των 4,5 χλμ απαιτητική με συνεχείς ανηφόρες και 192 μέτρα υψομετρική διαφορά και τερματισμό την κατάμεστη από ντόπιους και επισκέπτες, οι οποίοι καθισμένοι στα παράπλευρα καφενεία της πλατείας, χειροκροτούσαν τους τερματισμούς των αθλητών. Στον τερματισμό οι κυρίες του συλλόγου ΙΠΠΑΡΧΙΑ, κέρασαν πίτες και άλλα τοπικά εδέσματα τους κατάκοπους δρομείς.

ΠΕ Ροδόπης: Έγινε θεσμός ο αγώνας δρόμου Μαρωνείας ΑνάβασιςΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο  πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αλεξ/πολης Γιάννης Μπόγδης και ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Κούλης Ταξιλδάρης.

Βραβεύθηκε ως μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχοντας, ο Γιώργος Αλοίμονος 79 ετών. Τα πλήρη αποτελέσματα στην σελίδα: www.dromeasthrace.eu.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος