Παράνομο παρκάρισμα και κυκλοφοριακή συμφόρηση η καθημερινή εικόνα σε Ξάνθη και Κομοτηνή

«Παλεύουν» με τα υφιστάμενα προβλήματα οι δύο πόλεις, Ξάνθη και Κομοτηνή. «Αποχαιρετούν» σε λίγες μέρες μια ακόμη χρονιά με τις ίδιες παραμέτρους: έλλειψη δημοτικής αστυνομίας, παράνομα παρκαρίσματα, κυκλοφοριακή συμφόρηση, ιδιαίτερα τις ώρες και τις μέρες αιχμής.

Μετ εμποδίων και η τροφοδοσία της αγοράς για εκείνους που επιλέγουν μη πολύ πρωινές, όπως έχει οριστεί, ώρες να παραδώσουν παραγγελίες και να εφοδιάσουν καταστήματα. Έτσι, είναι συνηθισμένη η εικόνα να διασχίζουν κεντρικούς, εμπορικούς δρόμους και πλατείες οχήματα τα οποία τροφοδοτούν επιχειρήσεις  την ίδια στιγμή που η κίνηση πεζών και οχημάτων είναι αυξημένη.

«Η τροφοδοσία πάντα επηρεάζει την κίνηση» σημειώνουν έμποροι κι εργαζόμενοι που παρατηρούν εργασίες αυτού του είδους και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των διακοσίων πενήντα εμπορικών καταστημάτων  (και) στις δύο πόλεις, που η κίνηση με το αυτοκίνητο κυριαρχεί ως νοοτροπία.

Παράνομο παρκάρισμα και κυκλοφοριακή συμφόρηση η καθημερινή εικόνα σε Ξάνθη και Κομοτηνή
ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΩΡΑ 06:45, ΔΕΥΤΕΡΑ 12-12-2022

Παράνομα παρκαρίσματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση που «παραδοσιακά» είναι κανόνας στις εορταστικές περιόδους. Αίτημα διαχρονικό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις δύο πόλεις η εξασφάλιση ανεμπόδιστης, άμεσης πρόσβασης του αγοραστικού κοινού, των καταναλωτών στο κέντρο και στους εμπορικούς δρόμους. «Να μην χρειάζεται να σκεφτεί πώς να κατέβει και πού θα παρκάρει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο www.ertnews.gr.

Παράλληλα, στέκονται στο θέμα της επαρκούς αστυνόμευσης, καθώς πάντα τις ημέρες αυτές, παρατηρείται και αύξηση της δράσης των επιτηδείων που «αξιοποιούν» το συνωστισμό του προ- εορταστικού κλίματος προκαλώντας πονοκέφαλο στους ανυποψίαστους πελάτες και εμπόρους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος