Οζγκιούρ Φερχάτ: να στελεχωθεί άμεσα το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ Ιάσμου

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιάσμου, με το οποίο εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια «για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛ. ΤΑ Ιάσμου»,όπως υποστηρίζουν, φέρνει με αναφορά στη Βουλή, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς, ΟζγκιούρΦερχάτ.

Με Αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, ο βουλευτής ζητά ενημέρωση για το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου, καθώς όπως λέει ο ίδιος, «εκφράζεται η ανησυχία ότι μετά την υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ θα ακολουθήσει το οριστικό κλείσιμο. Στο ψήφισμα καταγγέλλεται η συνειδητή από τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ, υποβάθμιση του υποκαταστήματος,αφού έχει μείνει ένας μόνο υπάλληλος να εξυπηρετεί τους συνδημότες μας, παρέχοντας υπηρεσίες όχι μόνο ταχυδρομικές αλλά και  χρηματοοικονομικές, για τις οποίες σε κάθε άλλη περίπτωση οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να διανύουν απόσταση 20 ή και περισσοτέρων χιλιομέτρων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το πλησιέστερο κατάστημα στην πρωτεύουσα του Νομού».   

Με το ψήφισμα ζητούν να συνυπολογιστούν οι ιδιαίτερες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτισμικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες των κατοίκων του Δήμου. Απαιτούν να αναβαθμιστεί το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ Ιάσμου και να στελεχωθεί άμεσα με επαρκές μόνιμο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων. Επίσης, να μην υπάρξει καμία περαιτέρω απόλυση, που θα σηματοδοτεί και το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος