Ομιλητής στο συνέδριο της ΕΝΠΕ ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης

Στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος που διοργανώνεται στην Πάτρα με θέμα, «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Κατά την τοποθέτηση του, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων των εμπλεκόμενων φορέων, ειδικά στην πρόληψη και διαχείριση κρίσεων/φυσικών καταστροφών.

Επεσήμανε πως, ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΕΝΠΕ, εργάζεται με τη νομική ομάδα της Ένωσης, προκειμένου να κατατεθεί οργανωμένη πρόταση επιμερισμού αρμοδιοτήτων και ευθυνών με σαφές και οριοθετημένο πλαίσιο.

Επιπλέον, ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού τόσο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και σε όλες τις Περιφέρειες, για τις οποίες θα ήταν προς όφελός τους να ξεκινήσουν συνεργασίες.

Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπως είπε, η διοίκηση εργάζεται πάνω στο τρίπτυχο των αξόνων “Κοινωνία- Οικονομία- Περιβάλλον”, έχοντας θέσει τον άνθρωπο στο επίκεντρο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος