Ολοκλήρωση Ελευθερίων Κομοτηνής – Βράβευση προϊσταμένης ΕΡΤ Κομοτηνής, Ειρήνης Τσακίρη

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις των φετινών Ελευθερίων στην πλατεία της Κομοτηνής, με την συναυλία με το συγκρότημα, «Όπως παλιά».

Το κοινό επιφύλαξε ένα θερμότατο χειροκρότημα μετά το τέλος της συναυλία, στα μέλη του συγκροτήματος, Πόλυ Λακάκη και τους μουσικούς τους-Τάσο Λύρατζη, Χάρη Λύρατζη, Γιάννη Σαβουλίδης, Νίκος Μεραχτσάκης και Γιάννης Κουλουζίδης. Ολοκλήρωση Ελευθερίων Κομοτηνής – Βράβευση προϊσταμένης ΕΡΤ Κομοτηνής, Ειρήνης Τσακίρη

Μετά και την καθιερωμένη ανθοδέσμη στους καλλιτέχνες, ο Δήμος Κομοτηναίων και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης, βράβευσε και την προϊσταμένη της ΕΡΤ Κομοτηνής, Ειρήνη Τσακίρη για την δεκαετή πετυχημένη παρουσία της στην προλόγιση των εκδηλώσεων, αλλά και για την συνδρομή της, ως προς την κατάρτιση του προγράμματος των εκδηλώσεων.
Η αλήθεια είναι πως οι φετινές εκδηλώσεις ήταν μια τεράστια ανάσα προβολής του έργου των πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και βαθιά ανάσα με τις συναυλίες με τα μεγάλα ονόματα-Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ζωή Τηγανούργια, Γεωργία Ντογάκη-, όπου ο κόσμος τις παρακολούθησε κάθε βράδυ, ξορκίζοντας… τα 2 χρόνια εγκλεισμού της πανδημίας του κορονοϊού!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος