Οκτώ οι νικητές του διαγωνισμού για τις φωτογραφίες του χειμώνα

Οκτώ θα είναι οι νικητές του Φωτογραφικού διαγωνισμού Χειμώνας 2019-2020, που υλοποίησε ο Φορέας του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης από την αρχή της χρονιάς.

Από την περασμένη Παρασκευή έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική αξιολόγηση του κοινού, καθώς όλες οι φωτογραφίες είναι ανηρτημένες στα κοινωνικά δίκτυα του Φορέα και μπορεί όποιος το επιθυμεί να κάνει δείχνει την προτίμησή του με την ένδειξη μου αρέσει. Τέσσερις θα είναι οι νικητές από το βραβείο κοινού.
Σε δεύτερη φάση οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή εξειδικευμένων στο αντικείμενο της φωτογραφίας, απ’ όπου θα προκύψουν και από κει 4 νικητές!
Οι οκτώ νικητές θα μοιρασθούν τα βραβεία που είναι δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής, προκειμένου να την γνωρίσουν καλύτερα. Φυσικά τα…βραβεία θα τα πάρουν οι βραβευθέντες, όταν με το καλό αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης για τον κορονοϊό.
Μια ωραία ιδέα που αποδέχθηκε ο υπεύθυνος του διαγωνισμού, ΑΠόστολος Κελεμίδης, είναι πως ο διαγωνισμός θα πρέπει να είναι σε δυναμική σχέση με το κοινό, να μην υπάρχουν χρονικά περιθώρια κλειστά, αλλά να έχει ως τίτλο “Στιγμές του Εθνικού Πάρκου ΑΜ-Θ” και να αφορά όλες τις εποχές, που είναι πανέμορφο.
Το δέχθηκε καταρχάς και βλέπουμε!!!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος